Disclaimer & Privacy Statement

Holland International Blues Festival B.V. (hierna: HIBF) respecteert uw privacy. HIBF verzamelt geen persoonsgegevens over u tijdens uw bezoek aan onze website, tenzij u ervoor kiest die informatie aan ons te verstrekken.

Gebruik van de Door u Verstrekte Persoonsgegevens
HIBF verzamelt uitsluitend persoonsgegevens indien u daar zelf voor heeft gekozen. HIBF gebruikt deze gegevens uitsluitend voor het doel waarvoor u de gegevens aan ons heeft verstrekt. Als u ons om informatie over activiteiten, producten en diensten verzoekt, verwerkt HIBF de gegevens om aan dat verzoek te voldoen. Als u een (open) sollicitatie instuurt, verwerken wij uw gegevens in het kader van de sollicitatieprocedure.

HIBF kan besluiten bepaalde gegevens te bewaren en te verstrekken indien dit noodzakelijk is om de rechten van HIBF of derden te beschermen. In andere gevallen verstrekt HIBF uw persoonsgegevens zonder toestemming niet aan derden, tenzij de wet ons daartoe verplicht.

Doorklikken naar Andere Sites
Op de pagina’s van de HIBF website wordt de mogelijkheid geboden door te klikken naar websites van andere bedrijven. HIBF draagt geen verantwoordelijkheid met betrekking tot de omgang met persoonsgegevens door partijen van die andere websites. HIBF raadt u dan ook aan het beleid of statement t.a.v. de werking en bescherming van persoonsgegevens van deze niet-HIBF sites zorgvuldig te lezen, daar de voorwaarden op die sites kunnen afwijken van de voorwaarden van het HIBF.

Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen.

Uw Rechten
U heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van uw gegevens. Indien u van een van deze rechten gebruik wilt maken of indien u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u ons per e-mail bereiken op info@hollandinternationalbluesfestival.com.

Contact
Voor vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van uw persoonsgegevens door HIBF kunt u een e-mail sturen naar info@hollandinternationalbluesfestival.com.

Wijzigingen
HIBF behoudt zich het recht voor deze Privacy Statement aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina bekend worden gemaakt. HIBF adviseert u dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd.