Pers

Welkom op de Holland International Blues Festival perspagina. Lees eerst het reglement goed door, voor je de aanvraag doet via de link onderaan.

REGLEMENT

1. ACCREDITATIE ALGEMEEN
De accreditatie is bedoeld voor journalisten werkzaam op het gebied van kunst en cultuur in het algemeen, en (blues)muziek in het bijzonder. Accreditatie wordt alleen verleend aan professionals die in opdracht van erkende media het festival willen verslaan. Dan nog kan het zijn dat er een selectie gemaakt moet worden indien de belangstelling te groot is.

2. DEADLINE
De accreditatie voor HIBF 2024 liep tot 31 mei en is nu gesloten.

3. GEBRUIK ACCREDITATIE
U heeft de accreditatiepas nodig voor toegang tot de persruimte op het festival en persconferenties tijdens het festival. De accreditatie is strikt persoonlijk, en dus niet aan anderen overdraagbaar. In geval van misbruik wordt de accreditatie ingetrokken, en het polsbandje en/of pas in beslag genomen. Het accreditatiebewijs kan tijdens het festival niet worden vervangen in geval van diefstal of verlies, en is enkel geldig voor deze festivaleditie.

4. AANVRAAG ACCREDITATIE
De accreditatie kan via het officiƫle formulier worden aangevraagd. U dient het aanvraagformulier compleet in te vullen; alle velden zijn verplicht. De organisatie neemt niet volledig ingevulde formulieren niet in behandeling.

5. BELEID T.O.V. FREELANCERS
Freelancers komen slechts in aanmerking voor accreditatie indien ze in opdracht van erkende media werken en aan alle andere vereisten voldoen. Zie ook punt 1.

6. NOTIFICATIE
U krijgt uiterlijk een week voor het festival bericht of u bent geaccrediteerd of niet.

7. FOTOGRAFIE
Sfeerbeelden van het festival kunnen worden gemaakt door de fotografen die van ons een perspas hebben gekregen. Optredens van artiesten mogen echter alleen gefotografeerd worden na toestemming van het management. Wij vragen dat aan en meestal wordt er toestemming gegeven om de eerste drie nummers te fotograferen, alleen komt het ook voor dat die toestemming niet komt. Verder is het belangrijk om te weten dat artiesten ZONDER flits gefotografeerd willen worden. Wordt er toch met flits gefotografeerd dan moet u helaas de fotopit verlaten.

8. VIDEO EN GELUIDSOPNAMEN
Beeld en geluidsopnamen mogen alleen met toestemming van management worden gemaakt. Dit kan bij de desbetreffende platenmaatschappij worden aangevraagd of u kunt het aangeven in uw accreditatie en dan leggen wij het verzoek voor.